Home / Calculator

Cryptocurrency calculator

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

0 Bitcoin (BTC)
=
0 EUR

Over de cryptocurrency calculator

Met gebruik van deze crypto calculator kan je eenvoudig bitcoin en andere cryptovaluta omrekenen naar euro en andere nationale valuta (fiatvaluta). Selecteer een cryptocurrency en een fiatvaluta (euro, dollar etc.) en voer een bedrag in om te converteren.

Hoe gebruik je de calculator?

  1. Kies een cryptocurrency: onder valuta klik je op het dropdown menu en kies je de cryptocurrency die je wilt omrekenen.
  2. Selecteer een nationale valuta: vervolgens kies je de nationale valuta (fiatvaluta) waarnaar je de cryptocurrency wilt omrekenen.
  3. Geef de hoeveelheid aan: vul nu het bedrag in dat je wilt omrekenen en je ziet direct de huidige waarde van de door jou gekozen cryptocurrency ten opzichte van de geselecteerde nationale valuta.

De bitcoin prijs is een belangrijke indicator voor de algehele cryptocurrency markt. Voor het omzetten van cryptovaluta naar euro of andersom moet meestal een kleine vergoeding worden betaald, welke verschilt per wisselkantoor. De koersen van cryptovaluta zijn niet vast maar fluctueren vaak snel. De calculator houdt altijd de laatste prijzen aan, dus het geeft je een duidelijk inzicht in de huidige wisselkoers van bitcoin en andere cryptovaluta ten opzichte van euro en andere fiatvaluta.

Koop de cryptocurrency die je hebt omgerekend

Met gebruik van de onderstaande widget kan je direct de cryptocurrency kopen die je zojuist hebt omgerekend met de conversietool. Betaal eenvoudig met iDeal of een van de andere betalingsopties.

Deel deze pagina met je vrienden

Word gratis lid.

Ontvang de laatste info en tips op het gebied van crypto.

Scroll naar boven