Bybit-banner-ontvang-4100-bonus

Bitcoin (BTC)

Bekijk de actuele koers en zie meer informatie over Bitcoin.


 • bitcoin
  Bitcoin (BTC)
 • Live prijs
  $37,166.00
 • 24 uur%
  0.80%
 • Marktkapitalisatie
  $702,311,456,033.00
 • Volume
  $21,972,585,034.00
 • Beschikbaar aanbod
  18,941,650 BTC
 • Rang
  1

Bitcoin koers


Loading Data
Please wait, we are loading chart data
bitvavo-merk-en-logo-zwart

Koop, verkoop en bewaar je crypto bij Bitvavo, de grootste en goedkoopste crypto exchange van Nederland. Handel je eerste €1000 zonder kosten!

1inch-logo

Swap eenvoudig tussen cryptovaluta, direct vanuit je eigen wallet. 1Inch is een decentrale exchange aggregator die zorgt dat je altijd de beste prijs krijgt voor je crypto assets.

Bitcoin wallets

Ledger

Trezor

safepal logo

SafePal

bybit-logo

Gebruik Bybit en ga long of short op verschillende cryptovaluta met een hefboom tot 100x je inleg. Ontvang $4100 bonus met een nieuw account!

LET OP: leverage trading is alleen geschikt voor ervaren traders. Je kunt je volledige inzet verliezen.

blockfi-logo

Zet je geld bij BlockFi en verdien tot 9% rente of leen geld tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Over Bitcoin

De huidige prijs van Bitcoin is $37,166.00 met een marktkapitalisatie van $702,311,456,033.00. De prijs is 0.80% omhoog in de laatste 24 uur.

Bitcoin (BTC) is een cryptovaluta en een decentraal betaalsysteem. Het kan worden gebruikt om betalingen te verzenden en te ontvangen, zonder dat er een tussenpersoon (zoals een bank) aan te pas hoeft te komen. De digitale munten worden elektronisch gemaakt en bewaard.

Alles werkt via het digitale netwerk, beter bekend als de blockchain. Simpel gezegd is de blockchain van Bitcoin een grootboek met alle transacties die op het netwerk plaats hebben gevonden. Iedereen kan een kijkje nemen in de blockchain. Er zijn geen geheimen.

De schepper van Bitcoin wordt Satoshi Nakamoto genoemd. Hij, zij of misschien zelfs de groep, is tot op de dag van vandaag nog altijd anoniem gebleven. De naam is dus eerder een pseudoniem dan een echt persoon. Er zijn verschillende mensen geweest die beweren Satoshi Nakamoto te zijn, maar niemand kan het bevestigen. Naar alle waarschijnlijkheid zal het voor altijd een mysterie blijven wie de eerste cryptomunt heeft gecreëerd.

Lees meer >>

Historische prijsdata

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Scroll naar top