Home / Credits & Attributie

Credits & Attributie

credits-attributie-trofee

Credits en attributie voor content creators

Het gebruik van creatieve inhoud is een integraal onderdeel van de digitale wereld, en we zijn toegewijd aan het bevorderen van een ethische en eerlijke benadering van het delen en hergebruiken van deze creaties. Op deze pagina vind je informatie over hoe je de makers van afbeeldingen en andere media op onze site kunt vinden.

Links:

Hoewel we onze lijst regelmatig bijwerken, kan het gebeuren dat sommige attribution links ontbreken. Heb je content ontdekt die nog niet correct door ons wordt gecrediteerd? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we de ontbrekende link(s) zo spoedig mogelijk kunnen toevoegen.

Waarom attribution links belangrijk zijn

Het is van vitaal belang om de creatieve inspanningen van kunstenaars, fotografen, ontwerpers en andere makers te erkennen en te waarderen. Attributie links spelen een belangrijke rol in dit proces en bieden diverse voordelen:

  1. Respect voor Makers: Attribution links tonen respect voor de makers en moedigen hen aan om hun creativiteit voort te zetten.
  2. Juridische Naleving: Het correct verlenen van eer aan makers voorkomt juridische problemen en auteursrechtovertredingen.
  3. Transparantie: Attribution links bieden duidelijkheid over de herkomst van de inhoud en bevorderen transparantie.
  4. Samenwerking: Het erkennen van makers kan leiden tot waardevolle samenwerkingen en partnerschappen.

Wij ondersteunen het juiste gebruik van afbeeldingen en media en moedigen iedereen aan om makers de credits te geven die ze verdienen.

Word gratis lid.

Ontvang de laatste info en tips op het gebied van crypto.

Scroll naar boven