Home / Academy / Exchanges / Bitvavo Affiliate Programma – Complete Uitleg + Code

Bitvavo Affiliate Programma – Complete Uitleg + Code

Bitvavo affiliate programma - Complete uitleg + Code

Cryptocurrencies zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, en Bitvavo is een van de toonaangevende cryptocurrency handelsplatforms in Nederland en Europa. Bitvavo biedt niet alleen een gemakkelijke manier om cryptocurrencies te kopen en te verhandelen, maar het biedt ook een unieke kans voor gebruikers om geld te verdienen door simpelweg anderen naar het platform te verwijzen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het Bitvavo affiliate programma. In dit artikel gaan we dieper in op hoe het affiliate programma van Bitvavo werkt, de voordelen ervan, en hoe je kunt deelnemen.

Onze Bitvavo affiliate code: 962CB8B0EF

Hoe werkt het Bitvavo affiliate programma?

Met het Bitvavo affiliate programma kun je geld verdienen door nieuwe gebruikers naar het Bitvavo platform te verwijzen. Elke keer dat een door jou aangebrachte gebruiker een transactie uitvoert, ontvang je een commissie. Deze commissie wordt berekend als een percentage van de handelskosten die de nieuwe gebruiker maakt. Hier is een stapsgewijze uitleg van hoe het programma precies werkt:

  1. Account aanmaken: Als je nog geen account hebt bij Bitvavo, moet je er eerst een aanmaken.
  2. Inloggen en navigeren naar affiliate sectie: Zodra je bent ingelogd op je account, ga je naar de accountinstellingen door rechtsboven op je naam te klikken. Vervolgens kies je de optie ‘Vrienden uitnodigen’.
  3. Affiliate link: Onder het kopje ‘Referral-link’ in het Affiliate-gedeelte vind je jouw persoonlijke affiliate link. Dit is de link waarmee nieuwe gebruikers zich kunnen registreren op Bitvavo en aan jou worden gekoppeld.
  4. Deel jouw affiliate link: Nu kun je deze persoonlijke affiliate link delen met je vrienden, familie, kennissen, of online volgers. Je kunt het promoten via verschillende kanalen zoals sociale media, e-mail, of je eigen website.
  5. Verdien 15% commissie: Voor elke transactie die een nieuwe gebruiker uitvoert nadat ze zich hebben aangemeld via jouw affiliate link, ontvang jij 15% van de handelskosten die de gebruiker betaalt.
Bitvavo affiliate dashboard
Affiliate dashboard

Voordelen van het Bitvavo affiliate programma

Het Bitvavo affiliate programma biedt verschillende voordelen voor deelnemers, waaronder:

  1. 15% commissie: Je ontvangt 15% van de handelskosten van elke transactie die een door jou aangebrachte gebruiker uitvoert. Dit kan aanzienlijke inkomsten opleveren als je een groot netwerk hebt.
  2. Onbeperkt gebruikers aanbrengen: Er is geen limiet aan het aantal gebruikers dat je kunt aanbrengen. Hoe meer mensen je naar Bitvavo verwijst, hoe meer je kunt verdienen.
  3. Direct zichtbare commissies: Niet verwerkte commissies worden direct weergegeven in je account en worden elke nacht om 01:00 UTC bijgeschreven. Dit zorgt voor transparantie en een snelle uitbetaling van je verdiensten.
  4. Welkomstactie voor Aangebrachte Gebruikers: De gebruikers die zich aanmelden via jouw affiliate link kunnen de eerste €10.000 aan digitale valuta kopen zonder handelskosten (0,25% van €10.000). Deze welkomstactie is geldig gedurende zeven dagen, vanaf het moment dat de aangebrachte gebruiker een account heeft aangemaakt.

Let op: Affiliate voorwaarden

Het is belangrijk om te benadrukken dat er bepaalde voorwaarden van toepassing zijn op de deelname aan het Bitvavo affiliate programma. Deze voorwaarden kunnen betrekking hebben op zaken zoals de manier waarop je je affiliate link promoot, het voorkomen van misbruik, en andere richtlijnen om ervoor te zorgen dat het programma eerlijk en rechtmatig wordt gebruikt.

Conclusie

Het Bitvavo affiliate programma biedt een geweldige kans voor gebruikers om geld te verdienen door nieuwe mensen naar het platform te verwijzen. Met aantrekkelijke commissies en een gebruiksvriendelijke interface is het gemakkelijk om aan de slag te gaan. Dus, als je al een tevreden Bitvavo gebruiker bent en je wilt wat extra geld verdienen, overweeg dan om deel te nemen aan het Bitvavo affiliate programma en begin met het delen van jouw persoonlijke affiliate link met je netwerk. Het is een win-win situatie voor zowel jou als de nieuwe gebruikers die je aanbrengt.

Finst - Bitcoin kopen met 82% lagere tarieven

Ter wille van transparantie:
Deze blog kan affiliate links bevatten. Als je een aankoop doet via een van deze links, kunnen we een kleine commissie ontvangen. Wees gerust dat we alleen producten en diensten aanbevelen die we persoonlijk hebben gebruikt en waarvan we geloven dat ze waarde toevoegen voor onze lezers. Bedankt voor je steun!

Word gratis lid.

Ontvang de laatste info en tips op het gebied van crypto.

Scroll naar boven