Home / Academy / Exchanges / Overal betalen met Bybit Card – Nu 10 USDT bonus!

Overal betalen met Bybit Card – Nu 10 USDT bonus!

Bybit Card - Alles wat je moet weten

In de winkel betalen met crypto lijkt misschien iets voor de toekomst, maar wist je dat veel mensen dit al dagelijks doen? Je kunt je cryptocurrency nu al direct uitgeven in je lokale supermarkt, net zoals je normaal gesproken met je pinpas zou doen. Hoe dit werkt? Simpelweg met gebruik van bijvoorbeeld de Bybit Debit Card! In dit artikle lees je meer over deze debit card en hoe je hem gratis kunt aanvragen.

Wat is de Bybit Card?

Bybit, een bekende naam in de wereld van cryptocurrency, heeft onlangs de Bybit Card gelanceerd. Deze Mastercard crypto-debitcard maakt het eenvoudig om je crypto te gebruiken voor dagelijkse uitgaven, zonder dat je het eerst naar je bankrekening hoeft over te maken. Met een wereldwijde Mastercard-licentie biedt deze betaalkaart gemak en betrouwbaarheid voor gebruikers.

Met deze kaart kunnen gebruikers moeiteloos hun cryptogeld besteden aan winkelen, dineren en zelfs geldopnames bij geldautomaten, waar ter wereld ze ook zijn. Bovendien worden kaarthouders beloond via het Bybit Card Loyalty Rewards Program met extra’s zoals aanbiedingen en beloningen. Door uitgaven te doen spaar je punten op, welke je kunt omwisselen voor cryptocurrency, speciale bonussen en exclusieve merchandise!

Let op: op dit moment accepteert Bybit geen nieuwe aanvragen meer van Nederlandse gebruikers. Dit heeft te maken met de wetgeving in Nederland en Europa. Heb je al een kaart? Dan kan je deze gewoon blijven gebruiken.

Ontvang 10 USDT bonus nadat je je eerste transactie hebt gedaan!

Bybit Card Points Reward Program

Voordelen van de Bybit Card

De Bybit Card biedt een moeiteloze ervaring die vergelijkbaar is met traditionele bankpassen. Je crypto wordt in real-time omgezet, waardoor betalingen in winkels, parkeerautomaten en online eenvoudig en snel zijn.

Dankzij de samenwerking met Mastercard geniet de Bybit Debit Card wereldwijde acceptatie op miljoenen locaties, waardoor je bijna overal terecht kunt. Ook erg handig voor vakanties e.d.

Met geavanceerde EMV 3D Secure-technologie biedt de kaart een extra beveiligingslaag voor vertrouwde online betalingen.

De Bybit Card ondersteunt verschillende cryptovaluta, waaronder Bitcoin, Ether, Tether (USDT) en USD Coin. In de toekomst zullen er meer worden toegevoegd.

Daarnaast biedt de kaart aantrekkelijke voordelen zoals tot 15% APR met automatisch sparen en tot 10% cashback op dagelijkse uitgaven. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende rentepercentages voor auto savings.

Bybit Card Auto Savings

Kosten van de Bybit Card

De Bybit Card heeft geen jaarlijkse kosten, en zowel het openen van een account als het aanvragen van een fysieke kaart zijn kosteloos. Er zijn echter wel kosten verbonden aan het omzetten van vreemde valuta. Het tarief hiervoor bedraagt 0,5% voor fiatvaluta en 0,9% voor cryptocurrencies, bovenop de spotprijs. Dit betekent dat als je bijvoorbeeld in Nederland een betaling doet met Bitcoin, deze eerst moet worden omgezet naar euro’s voor de ontvanger. Hiervoor betaal je dus 0,9%.

Hoe vraag je een Bybit Card aan?

Wil je zelf een Bybit-betaalkaart bemachtigen? Je kunt hem eenvoudig aanvragen door deze stappen te volgen:

Stap 1: Bybit account

Heb je een Bybit account? Log in en klik op onderstaande knop voor een extra bonus tot 25 USDT.

Heb je nog geen Bybit account? Meld je dan eerst aan via deze link, verifieer je identiteit en klik vervolgens op bovenstaande knop. Mocht je er niet uitkomen, lees dan deze handleiding.

Stap 2: Aanvragen

Klik op “Apply now” op de Bybit website of binnen de Bybit app en doorloop de stappen van de aanvraag.

Bybit Card Apply Now

Stap 3: Besteed

Zodra je aanvraag is goedgekeurd, kun je direct gebruikmaken van je virtuele Bybit betaalkaart. Er is geen activatie nodig. Wil je een fysieke kaart voor in je portemonnee? Deze kan je gratis bestellen vanuit je account. Het kan enkele weken duren voordat de kaart in je brievenbus verschijnt.

Conclusie: is de Bybit Card de moeite waard?

Betalen met crypto is niet langer een visie voor de toekomst; het is een dagelijkse realiteit voor velen. De Bybit Card maakt deze ervaring moeiteloos, vergelijkbaar met traditionele bankpassen. Met wereldwijde acceptatie en geavanceerde beveiliging biedt deze Mastercard crypto-debitcard gebruikers het gemak om hun crypto overal ter wereld te spenderen. Bovendien worden kaarthouders beloond via het Bybit Card Loyalty Rewards Program, waardoor extra voordelen worden geboden, zoals cashback en kortingen.

De Bybit Card onderscheidt zich door zijn ondersteuning voor verschillende cryptovaluta en het ontbreken van jaarlijkse kosten. Hoewel er kosten zijn voor het omzetten van vreemde valuta, blijft de kaart een aantrekkelijke optie voor diegenen die actief gebruik willen maken van hun crypto-activa. Aanvragen is eenvoudig, en met voordelen zoals automatisch sparen en cashback, maakt de Bybit Card betalen met crypto nog aantrekkelijker.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontvang hier je gratis Bybit Card en ontdek het zelf.

Ter wille van transparantie:
Deze blog kan affiliate links bevatten. Als je een aankoop doet via een van deze links, kunnen we een kleine commissie ontvangen. Wees gerust dat we alleen producten en diensten aanbevelen die we persoonlijk hebben gebruikt en waarvan we geloven dat ze waarde toevoegen voor onze lezers. Bedankt voor je steun!

Word gratis lid.

Ontvang de laatste info en tips op het gebied van crypto.

Scroll naar boven