Home / Crypto kopen en verkopen

Swap your tokens below to get the best prices across all decentralized crypto exchanges.

Eenvoudig crypto kopen en verkopen. Via onze ingebouwde DEX (decentrale exchange) verhandel je alle digitale valuta op de Ethereum blockchain.

Heb je nog geen cryptogeld?

Koop crypto met iDeal en gebruik vervolgens onze DEX om toegang te krijgen tot alle cryptovaluta op Ethereum.


Heb je nog geen wallet?

Download een Web3 wallet zoals MetaMask of koop een hardware wallet. Klik hierboven op “connect wallet to swap” om alle wallets te zien die worden ondersteund.

crypto wallet icon

FAQ

Welke coins kan ik kopen en verkopen?

Klik op het dropdown menu onder “buy” of onder “sell” om een lijst te zien van cryptovaluta die op dit moment worden aangeboden.

Wat zijn de kosten?

De kosten per trade bedragen 0,5%.

Zijn de prijzen eerlijk berekend?

Deze exchange scant allerlei decentrale beurzen en kiest de beste huidige prijs voor je uit. Zo weet je dus zeker dat je de meest gunstige prijzen krijgt. De DEX plug-in die wij gebruiken is gebaseerd op de TOTLE-widget en TOTLE-API. Het leidt automatisch transacties naar de gedecentraliseerde beurs, wat ervoor zorgt dat je de beste huidige prijzen ziet. Ook is het al geïntegreerd met MetaMask, Brave en de meeste andere Web3 wallets en het werkt geweldig op mobiel in de Trust wallet, Coinbase wallet, Opera, etc.

Hoe zet ik geld op mijn wallet?

Voordat je crypto kunt verhandelen heb je natuurlijk geld nodig in je wallet. Als je nog geen cryptocurrency bezit zal je eerst wat moeten kopen bij een gerenommeerde crypto exchange. Koop bijvoorbeeld Ether en stuur het naar je wallet adres. Vervolgens kan je vanuit je wallet Ether verhandelen voor andere cryptocurrencies op onze site.

Welke wallets kan ik gebruiken?

Je kunt vrijwel iedere hardware wallet gebruiken en de meeste Web3 wallets. Klik in de exchange-widget op “Connect wallet to swap” om alle wallets te zien die worden ondersteund.

Wat is een decentrale exchange?

Een decentrale exchange bestaat uit slimme contracten. De exchange leeft op de blockchain en hierdoor is er geen centrale entiteit nodig voor de afwikkeling van trades. Je kunt direct vanaf je eigen wallet verbinding maken met de exchange en trades uitvoeren. Bij een decentrale exchange beheer jij je geld en bij een centrale exchange worden de tegoeden beheerd door de het bedrijf erachter.

Moet ik een account aanmaken?

Je hebt geen account nodig om trades uit te voeren op onze DEX (decentrale exchange). Het enige wat je nodig hebt is een geschikte wallet en een internetverbinding.

Kom je er niet uit? Neem contact op of bekijk ons overzicht en vergelijk crypto exchanges.

Scroll naar top