Crypto kopen en verkopen

Eenvoudig crypto verhandelen

Swap your tokens below to get the best prices across all decentralized crypto exchanges.

Via onze ingebouwde DEX (decentrale exchange) verhandel je alle cryptocurrencies op de Ethereum blockchain.

Heb je nog geen crypto?

Heb je nog geen wallet?

Download een Web3 wallet zoals MetaMask of koop een hardware wallet. Klik hierboven op “connect wallet to swap” om alle wallets te zien die worden ondersteund.

FAQ

Je kunt bij ons Ethereum (ETH), Wrapped Bitcoin (WBTC) en ERC-20 tokens verhandelen. Klik op het dropdown menu onder “buy” of onder “sell” om een lijst te zien van cryptovaluta die op dit moment worden aangeboden.

Voor slechts 0,5% per trade kan je gebruikmaken van onze ingebouwde DEX (decentrale exchange).

Deze exchange scant allerlei decentrale beurzen en kiest de beste huidige prijs voor je uit. Zo weet je dus zeker dat je de meest gunstige prijzen krijgt. De DEX plug-in die wij gebruiken is gebaseerd op de TOTLE-widget en TOTLE-API. Het leidt automatisch transacties naar de gedecentraliseerde beurs, wat ervoor zorgt dat je de beste huidige prijzen ziet. Ook is het al geïntegreerd met MetaMask, Brave en de meeste andere Web3 wallets en het werkt geweldig op mobiel in de Trust wallet, Coinbase wallet, Opera, etc.

Voordat je crypto kunt verhandelen heb je natuurlijk geld nodig in je wallet. Als je nog geen cryptocurrency bezit zal je eerst wat moeten kopen bij een gerenommeerde crypto exchange. Koop bijvoorbeeld Ether en stuur het naar je wallet adres. Vervolgens kan je vanuit je wallet Ether verhandelen voor andere cryptocurrencies op onze site.

Je kunt vrijwel iedere hardware wallet gebruiken en de meeste Web3 wallets. Klik in de exchange-widget op “Connect wallet to swap” om alle wallets te zien die worden ondersteund.

Een decentrale exchange bestaat uit slimme contracten. De exchange leeft op de blockchain en hierdoor is er geen centrale entiteit nodig voor de afwikkeling van trades. Je kunt direct vanaf je eigen wallet verbinding maken met de exchange en trades uitvoeren. Bij een decentrale exchange beheer jij je geld en bij een centrale exchange worden de tegoeden beheerd door de het bedrijf erachter.

Je hebt geen account nodig om trades uit te voeren op onze DEX (decentrale exchange). Het enige wat je nodig hebt is een geschikte wallet en een internetverbinding!

Heb je nog vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op.

Andere exchange gebruiken

Gebruik je liever een andere exchange? Bekijk dan ons overzicht en vergelijk crypto exchanges.