Home / Academy / Exchanges / Bybit stopt met futures – Wat zijn de beste alternatieven?

Bybit stopt met futures – Wat zijn de beste alternatieven?

Bybit futures alternatieven

Onlangs heeft Bybit aangekondigd dat bepaalde diensten, zoals futures trading, niet langer beschikbaar zullen zijn voor Nederlandse gebruikers. Dit is onderdeel van hun inspanningen om te voldoen aan de regelgeving in Nederland en Europa. Als je op zoek bent naar een goed alternatief voor Bybit, ben je hier aan het juiste adres. Gelukkig zijn er voldoende platforms die vergelijkbare diensten aanbieden, en in dit artikel vind je hier meer informatie over.

Beste alternatieven voor Bybit futures trading

Bybit futures zijn niet langer toegestaan voor Nederlandse gebruikers, dus wordt het tijd om naar andere opties te kijken voor futures trading. Hier zijn enkele van de beste alternatieven:

MEXC

MEXC is een snelgroeiende crypto exchange dat een breed aantal futures contracten aanbiedt. Dit platform is populair vanwege zijn uitgebreide selectie van trading tools en een eenvoudig te gebruiken interface die zowel beginners als ervaren handelaren aanspreekt.

Mexc futures trading platform

Met MEXC kunnen gebruikers profiteren van geavanceerde grafieken, verschillende orders instellen en handige tools gebruiken voor risicomanagement. Op deze manier begin kun je je handelsstrategie optimaliseren en de kans op succes vergroten.

KuCoin

KuCoin staat bekend om zijn betrouwbaarheid en snelle uitvoering van transacties, en biedt ook futures trading aan als een alternatief voor Bybit. Met een divers aanbied aan contractopties en leverage trading, stelt KuCoin gebruikers in staat om te handelen met flexibiliteit en precisie.

KuCoin crypto exchange

Het platform biedt geavanceerde hulpmiddelen en educatieve bronnen om handelaren te helpen hun vaardigheden te verbeteren en succesvol te zijn in de markt.

Phemex

Phemex is een groot platform dat zich voornamelijk richt op futures trading en een sterke focus heeft op gebruiksvriendelijkheid en snelheid. Het platform biedt veel handelsparen en geavanceerde opties om aan de behoeften van verschillende handelaren te voldoen. Met Phemex kunnen gebruikers profiteren van lage handelskosten, snelle transactieverwerking en een eenvoudige interface.

Phemex crypto derivatives

Beste alternatieven voor spot trading in Nederland:

Hoewel Bybit futures trading niet langer beschikbaar zal zijn voor Nederlandse gebruikers, blijft spot trading wel gewoon toegankelijk. Mocht je echter op zoek zijn naar alternatieven voor spot handel, dan zijn hier zijn enkele goede opties:

Finst

Finst is een betrouwbaar handelsplatform dat in Nederland is gevestigd en zich richt op de Europese markt. Het biedt meer dan 100 verschillende digitale valuta en geavanceerde trading tools. Met een gebruiksvriendelijke interface en een focus op veiligheid en betrouwbaarheid, biedt Finst een aantrekkelijke optie voor Nederlandse handelaren die op zoek zijn naar een alternatief voor Bybit.

Finst - Bybit alternatief voor spot handel

Bitvavo

Bitvavo is de grootste Nederlandse crypto exchange dat meer dan 200 cryptocurrencies aanbiedt voor spot trading. Met lage handelskosten en een eenvoudig te gebruiken interface is het een populaire keuze onder Nederlandse en Europese handelaren. Bitvavo ondersteunt verschillende betaalmethoden (bijv. iDeal), waardoor het gemakkelijk is voor gebruikers om geld te storten crypto assets te kopen.

Bitvavo- Bybit alternatief spot handel

Samenwerking met SATOS

Satos logo

In juni 2023 is Bybit een samenwerking aangegaan met SATOS, een crypto-serviceprovider gevestigd in Nederland. Het doel van deze samenwerking is om een divers scala aan diensten aan Nederlandse gebruikers aan te bieden en een soepele toegang te verzekeren tot fiat-naar-crypto, spot handel en innovatieve crypto-services.

Als onderdeel van hun voortdurende inzet om te voldoen aan regelgevende vereisten, heeft Bybit aangekondigd dat er aanpassingen zullen worden doorgevoerd in hun product- en dienstenaanbod in Nederland. Deze wijzigingen omvatten de opschorting van specifieke producten en diensten.

Voor Nederlandse gebruikers zijn de belangrijke data als volgt:

Vanaf 5 maart 2024, 10.00 uur UTC:
Gebruikers kunnen geen nieuwe posities openen of bestaande posities verhogen voor bepaalde producten en diensten. Het wordt sterk aangeraden om openstaande posities te beheren en te sluiten vóór 26 maart 2024, 10.00 uur UTC.

Na 26 maart 2024, 10.00 uur UTC:
Alle openstaande posities in de getroffen producten en diensten worden gesloten en de fondsen worden teruggestort naar de wallet onder het beheer van SATOS B.V.

Bybit diensten overzicht Nederland

Vanaf 27 maart 2024, 10.00 uur UTC:
Gebruikers hebben alleen toegang tot producten en diensten op de speciale website voor Nederland (https://www.bybit.nl) en hebben geen toegang meer tot het wereldwijde platform.

Als je vragen of zorgen hebt over deze kwestie, neem dan gerust contact op met de klantenservice van Bybit door het daarvoor bestemde formulier in te vullen.

Finst - Bitcoin kopen met 82% lagere tarieven

Ter wille van transparantie:
Deze blog kan affiliate links bevatten. Als je een aankoop doet via een van deze links, kunnen we een kleine commissie ontvangen. Wees gerust dat we alleen producten en diensten aanbevelen die we persoonlijk hebben gebruikt en waarvan we geloven dat ze waarde toevoegen voor onze lezers. Bedankt voor je steun!

Word gratis lid.

Ontvang de laatste info en tips op het gebied van crypto.

Scroll naar boven