Home / Academy / Exchanges / Hoe Geld Storten op Bybit met iDeal of SEPA: Een Handleiding

Hoe Geld Storten op Bybit met iDeal of SEPA: Een Handleiding

Hoe Geld Storten op Bybit met iDeal of SEPA: Een Handleiding

Cryptocurrency trading wordt steeds populairder, en Bybit is een van de toonaangevende platforms voor het verhandelen van digitale activa. Als Nederlander wil je wellicht weten hoe je gemakkelijk geld kunt storten op je Bybit account, en dit artikel zal je daarbij helpen. Ik zal je door de stappen leiden om geld te storten met behulp van iDeal of SEPA, twee veelgebruikte betaalmethoden in Nederland.

Bovendien is het goed om te weten dat de Nederlandse crypto-partner SATOS samenwerkt met Bybit om onder andere de stortingen te vergemakkelijken. SATOS is geregistreerd bij De Nederlandse Bank, wat extra vertrouwen biedt aan gebruikers.

Geld storten op Bybit doe je zo

Stap 1: Account aanmaken en verifiëren

Begin met het aanmaken van een account op Bybit. Zorg ervoor dat je alle vereiste gegevens verstrekt en voltooi het verificatieproces.

Zodra je account is geverifieerd, ga je naar de homepage van de Bybit app en klik je op “Buy/Deposit.”

Geld storten op Bybit stap 1

Stap 2: Kies je valuta

Je kunt kiezen tussen het storten van cryptocurrency of euro’s. In dit voorbeeld richten we ons op het storten van euro’s.

Geld storten Bybit stap 2 crypto of euro

Mogelijk moet je aanvullende adresverificatie voltooien, wat meestal binnen enkele minuten kan worden afgerond.

Stap 3: Bedrag invoeren

Voer het bedrag in dat je wilt storten en klik op “Next” om door te gaan.

Stap 3: bedrag invoeren

Stap 4: Klik op deposit

Onderaan je scherm vind je de optie “Deposit.” Klik hierop.

Stap 4: deposit

Stap 5: Kies betaalmethode

Je hebt nu de keuze tussen iDeal of SEPA Transfer. Beide opties zijn gratis en hebben doorgaans een verwerkingstijd van 1 tot 3 werkdagen. In mijn ervaring werd de betaling echter vrijwel direct verwerkt.

Geld storten Bybit stap 5: betaalmethode kiezen

Stap 6: Selecteer je bank

Kies de bank waarmee je de betaling wilt doen.

Stap 6: bank selecteren

Stap 7: Betaling voltooien

Klik op “Pay” en voltooi de betaling. Het kan voorkomen dat je je eigen bankieren app niet direct kunt openen vanwege een systeemfout. Als dat gebeurt, kun je meestal inloggen door naar de onderkant van de betaalpagina te gaan en de betaling via de webbrowser af te ronden.

Geld storten Bybit stap 7: betaling voltooien

Nu je de storting hebt gedaan is het tijd om crypto te kopen. Dit kun je het meest eenvoudig doen via “One-Click Buy”. Ga vanuit de homepage in de app naar Buy/Deposit en selecteer vervolgens “Buy with EUR”. Hier geef je aan hoeveel je wilt omzetten en naar welke cryptocurrency. Staat de coin die je wilt kopen er niet tussen? Swap dan eerst naar USDT en ga vervolgens naar “Assets > Convert” om de USDT om te zetten naar de cryptocurrency die je wilt.

Wil je meer weten over hoe je Bybit gebruikt voor cryptocurrency trading? Lees dan onze handleiding voor beginners.

Over de samenwerking tussen Bybit en SATOS

Bybit werkt samen met SATOS, een Nederlands crypto-bedrijf dat geregistreerd is bij De Nederlandse Bank. SATOS vergemakkelijkt stortingen en beheert het geld dat Nederlandse gebruikers op Bybit hebben staan. Dit zorgt ervoor dat het platform aan alle regels voldoet en tegelijkertijd een naadloze en betrouwbare ervaring wordt gegarandeerd.

Conclusie

Het storten van geld op Bybit met iDeal of SEPA is een eenvoudig proces dat je in slechts enkele stappen kunt voltooien. Door de samenwerking met SATOS kunnen Nederlandse gebruikers genieten van extra vertrouwen en gemak bij het beheren van hun cryptocurrency op Bybit. Het platform biedt gebruikers de mogelijkheid om snel en veilig aan de slag te gaan met het verhandelen van digitale activa. Vergeet niet om je eigen financiële situatie te overwegen en alleen geld te storten dat je bereid bent te riskeren in deze volatiele markt.

Extra tips:

  • Controleer altijd de actuele tarieven en verwerkingstijden voordat je een storting doet.
  • Zorg ervoor dat je de juiste bank en betaalmethode selecteert om vertragingen te voorkomen.
  • Houd je transactiegeschiedenis bij en bewaar alle relevante documentatie voor je administratie. Veiligheid staat voorop bij cryptocurrency transacties.

Met deze eenvoudige stappen en de samenwerking tussen Bybit en SATOS, kun je snel en gemakkelijk geld storten op je Bybit account en beginnen met handeflen in cryptocurrency.

Ter wille van transparantie:
Deze blog kan affiliate links bevatten. Als je een aankoop doet via een van deze links, kunnen we een kleine commissie ontvangen. Wees gerust dat we alleen producten en diensten aanbevelen die we persoonlijk hebben gebruikt en waarvan we geloven dat ze waarde toevoegen voor onze lezers. Bedankt voor je steun!

Word gratis lid.

Ontvang de laatste info en tips op het gebied van crypto.

Scroll naar boven