Home / Academy / Crypto Trading / Bybit Referral Code 6005 – $20 Gratis en Tot $30K Bonus!

Bybit Referral Code 6005 – $20 Gratis en Tot $30K Bonus!

Bybit-Bonus-Referral-Code-6005

Als je geïnteresseerd bent in cryptocurrency trading is de kans groot dat je al gehoord hebt van Bybit, een van de snelstgroeiende en populairste cryptocurrency exchanges ter wereld. Met de Bybit Referral Code kun je niet alleen profiteren van een stortingsbonus van $20, maar ook van een indrukwekkende handelsbonus die kan oplopen tot wel $30,000! In dit artikel zullen we de voordelen van het gebruik van de Bybit Referral Code bespreken en uitleggen hoe je hier zelf gebruik van kunt maken.

Goed om te weten is dat Bybit nauw samenwerkt met SATOS, een bij De Nederlandsche Bank geregistreerde aanbieder van cryptovaluta. SATOS beheerd de fondsen van Nederlandse Bybit gebruikers en regelt de stortingen en opnames van het platform. Dit betekent dat je eenvoudig met iDeal of SEPA betalingen kunt uitvoeren.

Bybit Referral Code: 6005

Hoe werkt de Bybit Referral Code?

Het gebruik van de Bybit Referral Code is eenvoudig. Tijdens het aanmeldingsproces vul je gewoon de code in, en de bonussen worden vanzelf aan je account toegevoegd.

Druk op de onderstaande knop om de code automatisch toe te voegen:

Voordelen

De Bybit Referral Code is een geweldige manier om extra voordelen te behalen terwijl je begint met het cryptocurrency trading op dit platform. Met deze code kun je de volgende voordelen ontgrendelen:

 • $20 gratis crypto na storting: Wanneer je $100 stort, ontvang je een extra $20 aan gratis cryptocurrency. Dit is een geweldige manier om je handelsreis te beginnen zonder eigen kapitaal te riskeren.
 • 10% korting op trading: Gedurende de eerste 90 dagen na registratie kun je genieten van een exclusieve korting van 10% op je handelskosten.
 • Tot $30,000 Bonus: Bybit biedt een bonusprogramma waarbij je tot wel $30,000 aan bonussen kunt verdienen door te handelen. Deze bonussen worden toegekend op basis van je stortingen en handelsvolume op het platform.
 • VIP kortingen: Je kunt ook VIP levels bereiken, waardoor je nog meer kortingen kunt krijgen naarmate je meer handelt.
 • Reward Hub: Via de Bybit Reward Hub kun je profiteren van wisselende maandelijkse beloningen.
Bybit stortingsbonus schema referral code
Schema $30,000 bonus

Hoe voer je de Bybit Referral Code in?

Het aanmelden met de Bybit Referral Code is een eenvoudig proces. Volg deze stappen om te beginnen:

 1. Download de Bybit app voor Android of iOS, of ga naar de Bybit website.
 2. Klik op ‘Sign Up’.
 3. Kies je registratiemethode (e-mail of mobiel nummer) en vul je gegevens in.
 4. Bij het veld ‘Referral Code (Optional)’ voer je de code “6005” in.
 5. Lees de voorwaarden en klik op ‘Doorgaan’.
 6. Zodra je account is geverifieerd en je $100 hebt gestort, ontvang je direct de $20 gratis crypto.

Deze exclusieve promotie is uniek voor Bybit en biedt je aanzienlijke besparingen en voordelen om je handelsavontuur te verbeteren. De 10% korting wordt als cashback toegepast na elke transactie, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de lange termijn.

Wat is Bybit?

Bybit is een crypto exchange die in 2018 werd gelanceerd en sindsdien snel aan populariteit heeft gewonnen. Het platform biedt een breed scala aan handelsopties, waaronder spot trading, futures trading en margin trading. Helaas is het op dit moment niet toegestaan voor Nederlandse gebruikers om gebruik te maken van bepaalde producten zoals futures en margin trading. Dit heeft te maken met de wet- en regelgeving in Nederland en Europa.

Bybit heeft een samenwerking met SATOS, een bij De Nederlandsche Bank geregistreerde crypto exchange. Bybit faciliteert de handel in cryptocurrencies, terwijl SATOS een bewaardienst aan Nederlanders aanbiedt. Op deze manier kan je als gebruiker eenvoudig euro’s storten en opnemen.

Hoewel Bybit officieel is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, heeft het een operationeel kantoor in Singapore. Het platform bedient inmiddels meer dan 15 miljoen gebruikers en biedt toegang tot meer dan 800 crypto assets.

Naast cryptocurrency handel biedt Bybit ook diensten zoals staking via Bybit Earn en een NFT-marktplaats. Wil je meer leren over Bybit en hoe je begint met cryptocurrency trading op het platform? Lees dan onze handleiding voor beginners.

Hoe word je zelf een Bybit affiliate?

Bybit biedt een lucratief affiliate programma waarmee je inkomsten kunt genereren door nieuwe gebruikers naar het platform te verwijzen. Als affiliate partner heb je de mogelijkheid om tot 50% commissie te verdienen op de handelskosten van je klanten. Bovendien kun je 10% commissie ontvangen voor elke klant die wordt aangebracht door jouw klanten (sub-affiliates). Daarnaast verdien je 5% commissie op de Earn Products die worden gebruikt door jouw klanten. Volg deze stappen als je een Bybit affiliate wilt worden:

Stap 1: Registreer je op Bybit

Om een Bybit affiliate te worden, moet je eerst zelf een geregistreerde gebruiker zijn op het platform. Als je nog geen Bybit account hebt, ga dan naar de Bybit website of download de Bybit app voor Android of iOS. Klik op “Sign Up” en voltooi het registratieproces door je gegevens in te voeren.

Stap 2: Verifieer je account

Om in aanmerking te komen voor het affiliate programma, moet je je account verifiëren. Zorg ervoor dat je account volledig is geverifieerd voordat je doorgaat.

Stap 3: Ontvang je affiliate Link

In het affiliate gedeelte van Bybit kun je je unieke affiliate link genereren. Dit is de link waarmee nieuwe gebruikers zich kunnen aanmelden bij Bybit en waarmee jij de commissie zult verdienen. Je kunt deze link delen via je website, blog, sociale media, of andere marketingkanalen.

Stap 4: Promoot Bybit en verwijs nieuwe gebruikers

Nu je je affiliate link hebt, kun je beginnen met het promoten van Bybit en nieuwe gebruikers naar het platform verwijzen. Zorg ervoor dat je duidelijke en eerlijke informatie verstrekt over de voordelen van Bybit en hoe gebruikers zich via jou kunnen aanmelden. In het affiliate dashboard vind je waardevol promotiemateriaal bij “Resources”.

Stap 5: Verdien commissies

Elke keer dat iemand zich via jouw affiliate link aanmeldt bij Bybit en actief begint te handelen op het platform, verdien je commissie. Bybit biedt aantrekkelijke commissiestructuren voor affiliates, waarbij je tot 50% van de handelskosten van je doorverwezen gebruikers kunt verdienen.

Stap 6: Beheer je affiliate activiteiten

Binnen je Bybit affiliate dashboard kun je de prestaties van je affiliate activiteiten bijhouden. Je kunt inzicht krijgen in het aantal doorverwezen gebruikers, de commissies die je hebt verdiend en andere relevante statistieken.

Conclusie

De Bybit Referral Code “6005” biedt een aantrekkelijke kans voor zowel beginnende als ervaren cryptocurrency traders om extra voordelen te behalen op dit platform. Met een stortingsbonus van $20 en de mogelijkheid om bonussen tot wel $30,000 te verdienen, is Bybit een verleidelijke keuze voor degenen die geïnteresseerd zijn in cryptocurrency.

Vergeet echter niet om verantwoord te handelen en jezelf goed te informeren voordat je van start gaat. Cryptocurrency trading brengt risico’s met zich mee, maar met de juiste aanpak kunnen je kansen op succes aanzienlijk toenemen.

Veelgestelde vragen

Finst - Bitcoin kopen met 82% lagere tarieven

Ter wille van transparantie:
Deze blog kan affiliate links bevatten. Als je een aankoop doet via een van deze links, kunnen we een kleine commissie ontvangen. Wees gerust dat we alleen producten en diensten aanbevelen die we persoonlijk hebben gebruikt en waarvan we geloven dat ze waarde toevoegen voor onze lezers. Bedankt voor je steun!

Word gratis lid.

Ontvang de laatste info en tips op het gebied van crypto.

Scroll naar boven