Home / Valuta

Live cryptocurrency koersen

Bekijk live cryptocurrency koersen en andere marktinformatie. Hier vind je actuele gegevens en prijzen van de meest populaire crypto’s, waaronder Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), en vele anderen.

  • Marktkapitalisatie: $2,492,230,212,063.29
  • 24 uur Vol: $97,882,908,412.19
  • BTC dominantie:50.60%

# Naam PrijsVeranderingen 24 uurVeranderingen 7D MarktkapitalisatiePrijs grafiek(7D)

Of je nu wilt weten hoe je favoriete cryptocurrencies presteren, analyses wilt uitvoeren of vergelijkingen wilt maken, deze pagina biedt duidelijke en actuele inzichten om jou te helpen de juiste keuzes te maken

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina altijd up-to-date is. In de 24/7 draaiende cryptomarkt is elke minuut van belang, en ons doel is om ervoor te zorgen dat je geen waardevolle informatie mist.

Wat zijn cryptocurrencies?

Cryptocurrencies zijn digitale valuta die wereldwijd verhandelbaar zijn zonder tussenkomst van centrale autoriteiten. Ze kunnen op verschillende manieren worden toegepast, bijvoorbeeld als betaalmiddel, een aandeel in een bedrijf of gewoon een waardecoupon. Klik hier om meer te lezen over crypto en hoe het werkt.

De toekomst van geld

Steeds meer bedrijven en start-ups richten zich op digitale valuta. Velen beschouwen cryptocurrencies als de toekomst van geld, en wij van Bitcademy delen deze visie. We zijn er nog niet, maar de wereld van crypto biedt eindeloze mogelijkheden voor innovatie.

Volg live cryptocurrency koersen

Op deze pagina kun je live cryptocurrency koersen volgen van diverse digitale valuta. Benieuwd naar de winnaars en verliezers van de afgelopen 24 uur? Bekijk onze stijgers en dalers pagina voor meer informatie.

Waarom zijn crypto koersen belangrijk?

Cryptocurrency koersen zijn van essentieel belang om verschillende redenen:

  1. Handelsbeslissingen: Voor handelaren zijn actuele prijzen van cruciaal belang om beslissingen te nemen over het kopen, verkopen of vasthouden van cryptocurrency posities. Kleine prijsbewegingen kunnen aanzienlijke financiële gevolgen hebben.
  2. Investeringen: Als je cryptocurrency beschouwt als een langetermijninvestering, is het belangrijk om regelmatig de prijzen te controleren om te evalueren hoe je investering presteert.
  3. Markttrends volgen: Het volgen van markttrends en prijsbewegingen kan je helpen te begrijpen hoe de markt zich ontwikkelt en welke cryptocurrencies mogelijk interessant zijn.
  4. Risicobeheer: Door op de hoogte te blijven van prijsbewegingen kun je risico’s verminderen en je portfolio beter beheren.

Meer leren over cryptocurrency

Kies een van onderstaande artikelen en leer meer over specifieke cryptocurrencies.

Wat zijn Soulbound Tokens (SBT)

Wat zijn Soulbound Tokens (SBT)?

Soulbound tokens zijn misschien wel een van de meest veelbelovende innovaties die voortkomen uit blockchain technologie. In dit artikel leer…

Zie alle artikelen in onze academy

Word gratis lid.

Ontvang de laatste info en tips op het gebied van crypto.

Scroll naar boven